Aktuellt inom projektet:

Dags för barnkörernas sångfestanmälan

Barnkörernas anmälan till sångfesten öppnas vecka 47 och hålls öppen fram till 21.1.2022. Dirigenterna för körerna anmäler hela sin grupp via Google docs som de har tillhanda eller fås via e-post.

Körerna väljer tillsammans med sin dirigent om de deltar i hela sångfesten 9-12.6.2022 eller delar av den. Övernattning på skola ordnas för långväga deltagare.

Sångfestproducent Johanna Frimodig svarar gärna på frågor gällande anmälan på e-postadressen johanna.frimodig@fssmf.fi

Har din kör beställt Kör i skolan -nothäftet?

Nothäftet är gratis för de som deltar i Kör i skolan -projektet och kan beställas av johanna.frimodig@fssmf.fi

Ifall din kör inte deltar i år, men trots det vill beställa nothäftet, går det också bra och kan beställas för 10 euro/st. via FSSMFs webbsida.